Våra tjänster

Svensk klassisk massage

30min-350kr och 60min- 550kr

Här går vi igenom ett eller flera områden med muskler och anpassar massagen efter dina behov. Vi lägger upp en plan för dig på hur du kan göra för att må bättre i vardagen genom att förebygga muskelskador, stress och ledproblem. Vi ses på ett första besök och gör upp en bra plan för just dig.

Företagsmassage

Kontakta oss för offert

I vår affärsmodell ingår det att vi kommer ut till ert företag och masserar. Vi erbjuder all personal som vill få massage 30 eller 60 min.

Som företag kan detta bli en del i ert friskvårdsprogram.

För företag finns speciella grupprabatter. Ni kommer att ha en stående tid som jag kommer till er så ni behöver aldrig boka tider, utan bara välja när och hur ofta ni vill att jag besöker er. För mer info om företagsmassage, maila info@jsmassage.nu

Kinesiotejp

100kr/tejpning köp av tejprulle 199kr/rulle

Det huvudsakliga målet med tejpen är att aktivera kroppens egna läkningsprocess, minska den upplevda smärtan, öka rörlighet och stimulera muskelaktivering.

Vad kan kinesiotejp hjälpa mot?

Du kan använda kinesiotejp mot många olika besvär, allmän ryggsmärtahopparknälöparknäAC-ledsmärtahälsporremuskelbristningar med mera. Du kan även använda kinesiotejp för att förbättra din hållning eller för att undvika att en muskel sträcks till ytterläget.

Idrottsmassage/Triggerpunktsmassage

30 min -350 och 60 min -550kr

Du som är aktiv inom någon sport eller tränar på en hög nivå. Även dig som ligger på en mycket hög direkt elitnivå. Eftersom du idrottar är du säkerligen tränad, men detta medför ibland andra typer av problem som gemene man kanske inte upplever. Jag hjälper dig att förebygga idrotts och träningsskador samt stressfrakturer. Vi går tillsammans igenom vad jag kan göra för dig så att du ska kunna bibehålla en hög träningsnivå, men på sätt med minimal skaderisk. Vi erbjuder även behandlingar inför tävlingar, elitsatsningar och träningsläger.

Kostrådgivning

KOSTRÅDGIVNING

"Det är kroppens behov och varje persons målsättning - inte nästa modediet - som avgör vad som är bra mat! "

Vi anpassar oss efter vad du är ute efter och hur du lever för att göra det enkelt för dig att göra den förändring du vill samtidigt som jag kommer räkna ut in i minsta detalj att du verkligen får i dig precis allt din kropp behöver gällande näring och kost så alla system fungerar så bra de kan fungera hos dig.

Personlig träning

Vi är utbildade Personlig Tränare. Som din personliga tränare kan jag skräddarsy träningsprogram för just de mål du önskar uppnå. Vill du bli starkare, snabbare, smidigare, bättre på någon specifik sport eller öka din allmänna fysiska ork?

Då bör vi köra ett första pass ihop och se vad vi kan hjälpa just dig med. Första tillfället är alltid gratis och du bestämmer själv om du vill fortsätta efter det. Jag erbjuder både paketlösningar och enstaka pass. Även s.k. PT-duo där du och en till tränar tillsammans och jag coachar er båda.